Salg

MacSupporter.dk har et tæt samarbejde med markedets førende leverandører af Mac, som sikrer en hurtig levering af hardware og software. MacSupporter.dk giver altid professionel rådgivning, samt installation og opsætning, så frem dette er nødvendigt.

Med vores store produktkendskab sammensætter Macsupporter.dk altid en løsning ved en grundig behovsanalyse, som ikke altid er ens betydig med indkøb af nyt hardware og software, men oftest en kombination af nuværende udstyr og ny nyindkøb.

Kombinationen af nuværende udstyr og nyt udstyr

Vores mål er at sørge for, at dit system yder dit bedste – derfor udfører vi fejlsøgning på sit system for at tjekke om opsætningen fungerer optimalt. Det kan ofte betale sig at lade MacSupporter.dk identificere problemerne og udbedre eventuelle fejl, for eksempel gennem optimering eller omkonfiguration af dit eksisterende system. Måske har du brug for noget helt andet udstyr eller software, end du forstillede dig.

Således kan vi rådgive dig, så du vælger den rigtige løsning og det nødvendige hardware software, der matcher dine behov.

Brug for støtte? Kontakt i dag!

Close Menu