Support

Brug for support til din Mac?

MacSupporter.dk står til rådighed, hvis du har problemer med din hardware, software eller spørgsmål til support. Bare ring og få en snak omkring dine udfordringer og skulle problemet ikke kunne løses via remote eller telefon, så rykker vi selvfølgelig hurtig ud.

Vi gør det nemt og effektivt!

Fleksibel og effektiv hjælp

Oftest foretager vi fejlfinding og support af din system gennem fjernsupport. Det er en hurtig og effektiv metode, der sikrer dig effektiv hjælp her og nu – undgå ventetid og reducer dyre produktionsforsinkelser med fjernsupport. Du får et log-id til vores fjernsupport, som giver MacSupporter.dk adgang til dit system og så finder vi fejlen og udbedrer den. MacSupporter.dk har selvfølgelig kun adgang til dit system i det tidsrum, du beslutter. Se mere under support online i bunden af siden.

Support og rådgivning til opsætning og implementering af Mac

MacSupporter.dk yder hjælp til opsætning og implementering af Mac og Mac software i dit nuværende miljø samt optimering af dine nuværende systemer og programmer. Vi sørger for integration i større miljøer, så alt spiller sammen, også i mere komplicerede sammenhænge, også hvor det handler om integration mellem Mac og PC. MacSupporter får det til at virke i dit miljø, effektivt og fleksibelt. Vi gennemgår din installation, tjekker om din software er sat korrekt op og finder den bedste måde at organisere netop din opsætning på. Så er du sikret en effektiv udnyttelse af dine programmer. – og så virker det hele som det skal og giver dig arbejdsro til dine kerneområder.

Brug for støtte? Kontakt i dag!

Close Menu