Apples iPhone 11

Apple har om nogen formået at opbygge et stærkt og hypet brand, så begejstringen for nye lanceringer af deres iPhones er nærmest lige stor hver gang. Men jo flere iPhones der kommer ud på markedet, jo sværere kan det blive at bevare et overblik. I denne artikel får du en konkret gennemgang af iPhone 11 og dens funktioner.

iPhone 11 er ikke blot en enkelt version – der findes også iPhone 11 Pro og Pro Max, som er kraftigere udgaver. iPhone 11 har to linser, mens iPhone 11 Pro har tre af slagsen. Det er første gang at Apple introducerer flere linser, hvilket giver designet en interessant udfordring. Apple har belagt kameraområdet med glas og sørget for beskyttelse af selve linserne. Inde i kameraet er der nye sensorer, mens optikken forbliver det samme (f/1.8 blænde).

Begge telefoner kommer med tre muligheder for lagringsplads, nemlig 64, 128 eller 256 GB. 

Ifølge Apples beskrivelse, er iPhone 11 også mere resistent overfor vandskader og er vandtæt i op til 2 meters dybde i 30 minutter (det er dog værd at bemærke at producentgarantien ikke dækker væskeskader). Derudover er batterilevetiden også forlænget med op til 4 timer (5 timer for Pro Max) og der er bedre beskyttelse mod snavs og støv. Det er også med iPhone 11 at Apple endelig introducerer muligheder for hurtigere opladning med en 18W strøm-adapter inde i modellen.

Derudover er FaceID blevet forbedret, for en hurtigere ansigtsgenkendelse fra flere vinkler, uden at gå på kompromis med sikkerheden. Din data forbliver i telefonen og ingen andre steder.

iPhone 11 findes i seks forskellige farver – lilla, gul, grøn, sort, hvid og rød. Mens iPhone 11 har bevaret den mere skinnende facon, har Pro og Pro Max en anderledes mat finish der tiltrækker færre pletter af fingeraftryk.

Apple har også forsøgt at gøre en indsats på den mere bæredygtige front i forbindelse med lanceringen af produktet. Deres service tilbyder brugere at indlevere deres gamle iPhone og få et nedslag i prisen ved køb af den nye telefon, hvilket afhænger af model og pris. Derudover vil indleverede iPhones blive enten genbrugt eller brudt ned i mindre dele og genanvendt ned til mindste detalje. Apples udspil er interessant, da dette kan imødegå noget af den kritik firmaet har fået angående den hurtige udskiftning af telefoner, i takt med at de lancerer nye modeller.

Designmæssigt er der ikke de store ændringer, i det at Apple kører videre i samme stil som iPhone X, men der er dog visse opdateringer og justeringer på iPhone 11, 11 Pro og Pro Max som giver en forbedret brugeroplevelse og en hel ny måde at skyde fotos og video med sin iPhone på.

Kilder: 

httpss://www.anandtech.com/show/14892/the-apple-iphone-11-pro-and-max-review

httpss://www.apple.com/uk/shop/buy-iphone/iphone-11-pro

httpss://www.engadget.com/2019/09/10/iphone-11-pro-max-fast-charger/?guccounter=1

httpss://www.techradar.com/reviews/iphone-11-review

httpss://www.apple.com/uk/iphone-11-pro/

 

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Close Menu