Ubiquiti-produkter: Sådan får du en sikker forbindelse

Vi har alle supertravlt med at bruge internettet, men vi glemmer ofte den infrastruktur, som har gjort forbindelsen mulig. Netværksenheder er også en del af infrastrukturen, som vi selv vælger, og du kan derfor selv vælge routere, modem og andre netværkselementer.

Når det kommer til sikkerheden af et hjemme- eller kontonetværk, er Ubiquiti især kendt for deres udvalg af netværksprodukter. Du tænker måske på, hvorfor Ubiquiti er et populært og ofte omtalt navn, når det kommer til netværksforbindelse. Derfor har vi indsamlet al den relevante viden for dig, og gennemgår i den her artikel Ubiquiti-produkternes sikkerhedsfunktioner, og grundene til at Ubiquiti er populær.

Ubiquiti-produkternes sikkerhedsfunktioner

Når du bruger en Ubiquiti-router eller -modem, får du følgende funktioner.

Kraftfuld firewall

Ubiquiti forbinder dig til internettet og kører en løbende firewall-handling, som beskytter dig mod ondsindet trafik gennem din forbindelse. Du bliver derfor mere sikker overfor hacking-, ransomware- og tyveriaktivitet. Ubiquitis firewall blokerer alle unødvendige forbindelser på dit netværk.

Belejlig VLAN-understøttelse

Ubiquitis sikkerhedsgateway skaber en inddeling med virtuelle netværk, som hjælper til meget bedre sikkerhed, og effektiv administration af trafik. Det betyder, at du får belejlig VLAN-understøttelse. Inddelingen af dit virtuelle netværk er struktureret på en måde, så alle ondsindede angreb stoppes hurtigt.

VPN-server for sikker kommunikation

Et virtuelt privat netværk er altid en sikker kommunikationsmetode. Det er derfor, at avancerede internetbrugere foretrækker at bruge en VPN. Ubiquitis sikkerhedsgateway giver dig krypteret privat datakommunikation side-til-side. Du kan ikke gøre din forbindelse mere sikker end det.

QoS for erhvervs-VoIP og -video

Stemmekommunikation, videoopkald og videostreaming er foretrukne og uundgåelige anvendelsesmuligheder af internettet. Ubiquiti tildeler QoS-prioritet til al video- og lydtrafik. Det betyder, at du kan få tydelige stemmeopkald, streame videoer uden lag og overføre videoer hurtigt.

Hvorfor er Ubiquiti-produkter så populære og hurtigtvoksende?

Ubiquiti-produkter er populære af følgende grunde.

 Enheder i den bedste kvalitet

Alle enheder fra Ubiquiti er lavet i fantastisk kvalitet, og de yder 100% effektivitet. Du kan stole på, at enhederne har fantastisk forbindelse og leverer god præstation.

Enhedernes holdbarhed

Ubiquiti-enheder holder i rigtig lang tid. Du får ikke nogen problemer i flere år. Hvis der opstår et problem, skyldes det overdreven strømskade i enhederne, hvilket altid er et uheld.

UniFi Ubiquiti-administration

UniFi Ubiquiti-administration er et stykke software, som styrer det hele, og det er også populært af følgende grunde.

  • Brugerfladen i administrationssoftwaren er simpel, og det er nemt at administrere alle netværk.
  • Administrationssoftwaren har en masse funktioner, som gør det muligt at styre forbundne enheder og trafik, uanset om det er ind- eller udgående.
  • Dashboardet giver et komplet overblik over dine netværk på en simpel måde. Du kan foretage justeringer og ændringer gennem dashboardet.
  • Administrationssoftwaren giver detaljerede analysedata omkring de forbundne enheder og brugere.
  • Administrationssoftwaren kan administrere flere sider på samme tid, hvilket giver dig mulighed for at hoste hjemmesider på dit netværk.

Opsummering

Ubiquiti er ikke bare et kendt netværksbrand, de er en loyal ledsager for dig, når det kommer til netværksforbindelser, som giver dig mulighed for at arbejde sikkert på internettet og have de seneste konfigurationer

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Close Menu